Plantebaseret mad i kantiner og storkøkkener

Debat

KL.-
|

Torsdag den 12. juni 2025

Hvad kræver det at skabe fremtidens grønne mad?

Mere om

Plantebaserede måltider vinder frem, men hvordan gør vi det nemt, lækkert og naturligt for endnu flere at vælge grønnere? Hvad kræver det af virksomheder, kantiner og kokke – og hvordan spiller adfærd, vaner og præsentation af maden en rolle?

Deltagere

Celeste Sørensen, kommunikations & Presserådgiver, Plantebranchen

Moderator

Michael Christensen, CEO, Dagrofa Foodservice

Peter Broholm, Country, food and supply leader, IKEA

Casper Danholt Iuul, Adfærdskonsulent, Bro

Thomas Brink Lorenz, Underviser, Hotel- og Restaurantskolen

Arrangører

Plantebranchen

Detaljer

Sprog
Dansk
Underholdning
Nej
Livestream
Nej
Tegnsprogtolkes
Nej
Teleslynge
Nej
Kørestolstilgængelig
Nej

Tema

Fødevarer og madkultur