Debat
Lørdag den 14. juni 2025
Hvordan bliver gode intentioner ift. klima, dyrevelfærd og kvalitet af fødevarer omsat til handling?
Mere om
Både forbrugere og politikere har mange gode intentioner ift. klima, dyrevelfærd, kvalitet og lokal produktion. Men hvordan bliver de gode intentioner omsat til handling, når vi står med indkøbskurven i hånden? Og er der mon forretning i at være firstmover på de gode intentioner, eller skal man som producent eller detailvirksomhed være påpasselig? Vær med til at tage temperaturen på, hvad du som forbruger er villig til at betale for de gode intentioner. Stemmer dine indkøbsvaner mon overens med den gennemsnitlige danskers?
Deltagere
Anne Glad, Livsstilsekspert, Anne Glad
ModeratorAnders Jensen, Indkøbs- og marketingdirektør, REMA 1000
Jens Brandt, Landmand, Lundegaard
Søren Tinggaard, CEO, Friland
Arrangører
Landbrug & Fødevarer
Madkulturen
SEGES Innovation
Lokation
E15 - Sammen om mad
Detaljer
Tema
Fødevarer og madkultur
Hjemmeside
https://madkulturen.dk