Kan prepping bidrage til sundere og grønnere madvaner?

Debat

KL.-
|

Lørdag den 14. juni 2025

Bidrager prepping til sundere og grønnere madvaner, eller har tidens krisefokus en omvendt effekt?

Mere om

Det er godt et år siden, at vi alle modtog en beredskabsliste med, hvad vi skal have på lager. Men mange af os har endnu ikke fået fyldt køkkenskabene op. Og dem, der har, står måske tilbage med spørgsmål som: Hvad kan vi lave af mad med det, vi har på lager? Hvordan undgår vi, at prepping bliver til madspild? Rimer prepping på velsmag eller kun på sikkerhed? Hvordan påvirker krig og kriser i Europa egentlig køkkenskabene derhjemme? Bælgfrugter fylder ikke meget i hverdagens kost, men de er nemme at have på lager. Kan prepping blive bælgfrugternes gyldne tid? Eller bliver bælgfrugterne blot stående bagerst i køkkenskabene eller glemt på preppinglageret? Hvordan opbygger du dit prepping-lager? Hvad kan du lave af mad? Kan du dyrke noget selv? Og kan man preppe efter de officielle kostråd?

Deltagere

Anne Glad, Livsstilsekspert, Anne Glad

Moderator

Nikolaj Veje, Direktør, Fødevarestyrelsen

Rasmus Dahlberg, Forsker, Rabdan Academy

Britta Surland, Kok i Arlas inspirationskøkken, Arla

Bente Halkier, Professor i sociologi, Københavns Universitet

Arrangører

Madkulturen

Fødevarestyrelsen

Detaljer

Sprog
Dansk
Underholdning
Nej
Livestream
Nej
Tegnsprogtolkes
Nej
Teleslynge
Nej
Kørestolstilgængelig
Ja

Tema

Fødevarer og madkultur