Debat
Lørdag den 14. juni 2025
Bidrager prepping til sundere og grønnere madvaner, eller har tidens krisefokus en omvendt effekt?
Mere om
Det er godt et år siden, at vi alle modtog en beredskabsliste med, hvad vi skal have på lager. Men mange af os har endnu ikke fået fyldt køkkenskabene op. Og dem, der har, står måske tilbage med spørgsmål som: Hvad kan vi lave af mad med det, vi har på lager? Hvordan undgår vi, at prepping bliver til madspild? Rimer prepping på velsmag eller kun på sikkerhed? Hvordan påvirker krig og kriser i Europa egentlig køkkenskabene derhjemme? Bælgfrugter fylder ikke meget i hverdagens kost, men de er nemme at have på lager. Kan prepping blive bælgfrugternes gyldne tid? Eller bliver bælgfrugterne blot stående bagerst i køkkenskabene eller glemt på preppinglageret? Hvordan opbygger du dit prepping-lager? Hvad kan du lave af mad? Kan du dyrke noget selv? Og kan man preppe efter de officielle kostråd?
Deltagere
Anne Glad, Livsstilsekspert, Anne Glad
ModeratorNikolaj Veje, Direktør, Fødevarestyrelsen
Rasmus Dahlberg, Forsker, Rabdan Academy
Britta Surland, Kok i Arlas inspirationskøkken, Arla
Bente Halkier, Professor i sociologi, Københavns Universitet
Arrangører
Madkulturen
Fødevarestyrelsen
Lokation
E15 - Sammen om mad
Detaljer
Tema
Fødevarer og madkultur
Hjemmeside
https://madkulturen.dk