Debat
Fredag den 13. juni 2025
Mad skal smage godt – ellers vælger vi den ikke. Hvor er smagen i debatten om mad?
Mere om
Vi spiser for at leve – men for mange er mad også livskvalitet. Derfor fylder mad enormt meget i vores hverdag og identitet. Hvad spiser vi, hvordan – og hvorfor? Diskussionen rummer alt fra sundhed og klima til etik og livsstil. Men ét afgørende element bliver ofte overset: smagen. Hvis maden ikke smager godt, vælger vi den ikke – uanset hvor sund eller bæredygtig den er. Nydelsen er nøglen, og den skal tænkes ind, hvis vi vil ændre madvaner. I denne debat sætter vi fokus på smagens rolle: Hvordan sikrer vi, at det sunde og klimavenlige valg også er det mest velsmagende? Og hvad er fødevarebranchens ansvar og muligheder for at gøre det appetitligt at gøre det rigtige?
Deltagere
Anne Glad, Livsstilsekspert, Anne Glad
ModeratorAlfred Josefsen, Direktør, Alma A/S
Jakob Lave, Branchedirektør, DI Fødevarer
Ann-Camilla Kjæmpe, marketingdirektør, Arla Danmark
Gorm Wisweh, KOK, Gorms pizza
Arrangører
Madkulturen
DI Fødevarer
Lokation
E15 - Sammen om mad
Detaljer
Tema
Fødevarer og madkultur
Hjemmeside
https://madkulturen.dk