Madglæde på menuen

Debat

KL.-
|

Fredag den 13. juni 2025

Mad skal smage godt – ellers vælger vi den ikke. Hvor er smagen i debatten om mad?

Mere om

Vi spiser for at leve – men for mange er mad også livskvalitet. Derfor fylder mad enormt meget i vores hverdag og identitet. Hvad spiser vi, hvordan – og hvorfor? Diskussionen rummer alt fra sundhed og klima til etik og livsstil. Men ét afgørende element bliver ofte overset: smagen. Hvis maden ikke smager godt, vælger vi den ikke – uanset hvor sund eller bæredygtig den er. Nydelsen er nøglen, og den skal tænkes ind, hvis vi vil ændre madvaner. I denne debat sætter vi fokus på smagens rolle: Hvordan sikrer vi, at det sunde og klimavenlige valg også er det mest velsmagende? Og hvad er fødevarebranchens ansvar og muligheder for at gøre det appetitligt at gøre det rigtige?

Deltagere

Anne Glad, Livsstilsekspert, Anne Glad

Moderator

Alfred Josefsen, Direktør, Alma A/S

Jakob Lave, Branchedirektør, DI Fødevarer

Ann-Camilla Kjæmpe, marketingdirektør, Arla Danmark

Gorm Wisweh, KOK, Gorms pizza

Arrangører

Madkulturen

DI Fødevarer

Lokation

E15 - Sammen om mad

Detaljer

Sprog
Dansk
Underholdning
Nej
Livestream
Nej
Tegnsprogtolkes
Nej
Teleslynge
Nej
Kørestolstilgængelig
Ja

Tema

Fødevarer og madkultur