Ultraforarbejdet plantebaseret mad - hvad er op og ned?

Debat

KL.-
|

Torsdag den 12. juni 2025

Ultraforarbejdet og plantebaseret - hør nuancerede perspektiver i en skarp debat.

Mere om

Ultraforarbejdede fødevarer er ofte genstand for kritik særligt i sundhedsdebatten. Men hvordan forholder det sig når produkterne er plantebaserede? I denne debat stiller vi skarpt på om plantebaseret UPF kan være en del af en sund og klimavenlig kost eller om graden af forarbejdning gør dem problematiske - også selvom de er plantebaserede. Debatten sætter fokus på fordele og ulemper ved de nye plantebaserede produkter.

Deltagere

Thomas Eriksen, Medlems- og projektchef, Plantebranchen

Moderator

Henrik Lund, Managing Director Plantbased, Dragsbæk

Nicolaj Christoffersen, Chef for Public Affairs, Teknologisk Institut

Anja Olsen, Professor i livsstil og kræft, Kræftens Bekæmpelse

Michael Allerup Nielsen, Enhedschef, Bispebjerg Hospital

Arrangører

Plantebranchen

Detaljer

Sprog
Dansk
Underholdning
Nej
Livestream
Nej
Tegnsprogtolkes
Nej
Teleslynge
Nej
Kørestolstilgængelig
Nej

Tema

Fødevarer og madkultur