Debat
Fredag den 13. juni 2025
Vi drøfter tendenser, afliver myter og smager på udvalgte kostråd gennem de seneste 30 år.
Mere om
Det har store konsekvenser for vores sundhed, hvad vi spiser, hvordan vi spiser, og hvem vi lytter til, når vi er i tvivl og har brug for gode råd. Denne debat vil udforske de store tendenser og gennembrud inden for kostråd gennem de seneste 30 år. Fra fokus på fedt og sukker til bæredygtighed, bælgfrugter og øgede klimahensyn. Undervejs smager vi på tidstypiske retter fra 1995 og frem til i dag. Kom og vær med, og tag gerne dit eget kostrådsspørgsmål med til panelet, som også vil diskutere, hvorfor det er afgørende at sikre, at kostrådene bygger på evidens.
Deltagere
Ida Donkin, Næstformand, læge og Ph.D, Det Etiske Råd
ModeratorNikolaj Veje, Direktør, Fødevarestyrelsen
Ann-Camilla Kjæmpe, Vice President, Marketing, Arla
Julia Lahme, Forfatter, foredragsholder og kommunikationsrådgiver, Lahme Kommunikation
Mette Theil, Klinisk diætist og formand for FaKD, Fagligt selskab af Kliniske Diætister (FaKD)
Arne Astrup, Senior Vice President, Novo Nordisk Fonden
Arrangører
Arla
Lokation
F21 - Arla Foods og Arla Fonden
Detaljer
Tema
Fødevarer og madkultur
Hjemmeside
https://www.arla.dk