Debat
Torsdag den 12. juni 2025
Kristoffer Dahy Ernst styrer debatten, om dansk madkultur er over- eller undervurderet
Mere om
Det gastronomiske niveau i Danmark er tårnhøjt, og vores mange Michelin-stjerner er med til at tiltrække gastroturister fra hele verden. Alt imens er airfryeren blevet folkeeje, og politikerne skændes om priserne på flæskesteg op til jul. Det sætter HORESTA fokus på, når vi tager temperaturen på den danske madkultur med Kristoffer Dahy Ernst (chefredaktør på Euroman og Gastro) som moderator og med Mette Thiesen (DF) samt journalist og madelsker Ditte Okman i den varme stol. For hvad er egentlig overvurderet og undervurderet, når vi kommer til den danske madkultur? Det bliver vi klogere på!
Deltagere
Kristoffer Dahy Ernst, Chefredatør, Euroman og Gastro
ModeratorDitte Okman, Podcastvært, Podimo
Mette Thiesen, Medlem af Folketinget, Dansk Folkeparti
Arrangører
HORESTA
Lokation
B14 - Strandvejens Debattelt
Detaljer
Tema
Fødevarer og madkultur
Sekundært Tema
Vækst, erhverv og beskæftigelse
Hjemmeside
https://www.horesta.dk