Overvurderet eller undervurderet med dansk madkultur

Debat

KL.-
|

Torsdag den 12. juni 2025

Kristoffer Dahy Ernst styrer debatten, om dansk madkultur er over- eller undervurderet

Mere om

Det gastronomiske niveau i Danmark er tårnhøjt, og vores mange Michelin-stjerner er med til at tiltrække gastroturister fra hele verden. Alt imens er airfryeren blevet folkeeje, og politikerne skændes om priserne på flæskesteg op til jul. Det sætter HORESTA fokus på, når vi tager temperaturen på den danske madkultur med Kristoffer Dahy Ernst (chefredaktør på Euroman og Gastro) som moderator og med Mette Thiesen (DF) samt journalist og madelsker Ditte Okman i den varme stol. For hvad er egentlig overvurderet og undervurderet, når vi kommer til den danske madkultur? Det bliver vi klogere på!

Deltagere

Kristoffer Dahy Ernst, Chefredatør, Euroman og Gastro

Moderator

Ditte Okman, Podcastvært, Podimo

Mette Thiesen, Medlem af Folketinget, Dansk Folkeparti

Arrangører

HORESTA

Detaljer

Sprog
Dansk
Underholdning
Nej
Livestream
Nej
Tegnsprogtolkes
Nej
Teleslynge
Ja
Kørestolstilgængelig
Ja

Tema

Fødevarer og madkultur

Sekundært Tema

Vækst, erhverv og beskæftigelse