Aktivering/involvering
Fredag den 13. juni 2025
Global cook-along – fødevareelever bringer smage og historier fra Kenya
Mere om
Der inviteres til et interaktivt cook-along-event faciliteret af Jonas Cronqvist fra nOmy Group. Her vil fødevareelever fra Hotel- og Restaurantskolen, FGU Hovedstaden samt FGU Midt- og Østsjælland dele ud af deres oplevelser og refleksioner fra deres besøg på People's Dialogue Festival i Nairobi, Kenya – en rejse med støtte fra GLOBUS-puljen. Gennem madlavning og samtale stiller vi skarpt på de smagsmæssige og kulturelle forbindelser mellem Kenya og Danmark. Publikum inviteres med i køkkenet, og undervejs formidler eleverne, hvordan globale værdikæder, bæredygtighed og fællesskab smelter sammen i gastronomien. Vi undersøger lighederne på tværs af grænser og viser, hvordan unge fra forskellige verdener kan lære af og styrke hinanden – med maden som fælles sprog
Deltagere
Jonas Cronqvist, Kok, nOmy group aps
ModeratorJonas Cronqvist, Kok, nOmy group aps
ModeratorJonas Cronqvist, Kok, nOmy group aps
ModeratorElever fra FGU Midt- og Østsjælland, Fødevareelever, FGU Midt- og Østsjælland
Elever fra FGU Hovedstaden, Fødevareelever, FGU Hovedstaden
Elever fra Hotel- og Restaurantskolen, Kokkeelever, Hotel- og Restaurantskolen
Arrangører
2030beyond
2030beyond
2030beyond
2030beyond
2030beyond
GLOBUS-puljen
GLOBUS-puljen
nOmy group
Lokation
C32 - Verdensmålenes Madscene
Detaljer
Tema
Fødevarer og madkultur
Sekundært Tema
Klima, miljø, natur og energi
Hjemmeside
https://www.2030beyond.org/