Fra Kenya til Allinge: Bæredygtig Cook-along

Aktivering/involvering

KL.-
|

Fredag den 13. juni 2025

Global cook-along – fødevareelever bringer smage og historier fra Kenya

Mere om

Der inviteres til et interaktivt cook-along-event faciliteret af Jonas Cronqvist fra nOmy Group. Her vil fødevareelever fra Hotel- og Restaurantskolen, FGU Hovedstaden samt FGU Midt- og Østsjælland dele ud af deres oplevelser og refleksioner fra deres besøg på People's Dialogue Festival i Nairobi, Kenya – en rejse med støtte fra GLOBUS-puljen. Gennem madlavning og samtale stiller vi skarpt på de smagsmæssige og kulturelle forbindelser mellem Kenya og Danmark. Publikum inviteres med i køkkenet, og undervejs formidler eleverne, hvordan globale værdikæder, bæredygtighed og fællesskab smelter sammen i gastronomien. Vi undersøger lighederne på tværs af grænser og viser, hvordan unge fra forskellige verdener kan lære af og styrke hinanden – med maden som fælles sprog

Deltagere

Jonas Cronqvist, Kok, nOmy group aps

Moderator

Jonas Cronqvist, Kok, nOmy group aps

Moderator

Jonas Cronqvist, Kok, nOmy group aps

Moderator

Elever fra FGU Midt- og Østsjælland, Fødevareelever, FGU Midt- og Østsjælland

Elever fra FGU Hovedstaden, Fødevareelever, FGU Hovedstaden

Elever fra Hotel- og Restaurantskolen, Kokkeelever, Hotel- og Restaurantskolen

Arrangører

2030beyond

2030beyond

2030beyond

2030beyond

2030beyond

GLOBUS-puljen

GLOBUS-puljen

nOmy group

Detaljer

Sprog
Dansk
Underholdning
Nej
Livestream
Nej
Tegnsprogtolkes
Nej
Teleslynge
Nej
Kørestolstilgængelig
Ja

Tema

Fødevarer og madkultur

Sekundært Tema

Klima, miljø, natur og energi