Smag på fremtiden – Offentlige kantiner i grøn maddyst

Debat

KL.-
|

Lørdag den 14. juni 2025

To kokke dyster i at kreere den lækreste vegetariske hverdagsret til brug i offentlige kantiner

Mere om

Over 650.000 måltider serveres dagligt i offentlige køkkener i Danmark – her ligger et kæmpe potentiale for at fremme sundere, grønnere og mere klimavenlig mad. Samtidig er Danmark et af de mest ressourceforbrugende lande i verden. I denne debat sættes fokus på grønne måltider og bæredygtige offentlige indkøb. Mens to kokke dyster i at kreere den bedste vegetariske hverdagsret til brug i offentlige kantiner, drøfter førende eksperter og beslutningstagere Danmarks overforbrug, madspild og betydningen af offentlige indkøb. Kom og smag en bæredygtig kantine-ret og få viden om fødevareproduktion, Verdensmålene i DK og offentlige indkøbs potentiale i den bæredygtige udvikling fra landets førende eksperter og beslutningstagere såsom Alexander Holm, Den Dyriske Time & medlem af 2030-panelet, Jannick Schmidt, professor AAU og Birgitte Vind, medlem af Socialdemokratiet.

Deltagere

Jesper Dalgaard Pøhler, Projektleder, Aalborg Universitet, Institut for Bæredygtighed og Planlægning

Moderator

Casper Taxfeldt, Souschef, ISS

Ida Marie Lindschouw, Verdensmålsambassadør, Verdensmålsambassadørerne

Jannick Schmidt, Professor, Aalborg Universitet, Institut for Bæredygtighed og Planlægning

Birgitte Vind, Folketingsmedlem og næstforperson, Folketinget (S) & 2030-netværket

Hannibal Hoff, Videnschef, Madkulturen

Bo Frederiksen, Kulinarisk chef, Meyers Madhus

Alexander Holm, Biolog og podcastvært, Den Dyriske Time

Arrangører

2030-panelet

Detaljer

Sprog
Dansk
Underholdning
Nej
Livestream
Nej
Tegnsprogtolkes
Nej
Teleslynge
Nej
Kørestolstilgængelig
Ja

Tema

Fødevarer og madkultur