Debat
Lørdag den 14. juni 2025
To kokke dyster i at kreere den lækreste vegetariske hverdagsret til brug i offentlige kantiner
Mere om
Over 650.000 måltider serveres dagligt i offentlige køkkener i Danmark – her ligger et kæmpe potentiale for at fremme sundere, grønnere og mere klimavenlig mad. Samtidig er Danmark et af de mest ressourceforbrugende lande i verden. I denne debat sættes fokus på grønne måltider og bæredygtige offentlige indkøb. Mens to kokke dyster i at kreere den bedste vegetariske hverdagsret til brug i offentlige kantiner, drøfter førende eksperter og beslutningstagere Danmarks overforbrug, madspild og betydningen af offentlige indkøb. Kom og smag en bæredygtig kantine-ret og få viden om fødevareproduktion, Verdensmålene i DK og offentlige indkøbs potentiale i den bæredygtige udvikling fra landets førende eksperter og beslutningstagere såsom Alexander Holm, Den Dyriske Time & medlem af 2030-panelet, Jannick Schmidt, professor AAU og Birgitte Vind, medlem af Socialdemokratiet.
Deltagere
Jesper Dalgaard Pøhler, Projektleder, Aalborg Universitet, Institut for Bæredygtighed og Planlægning
ModeratorCasper Taxfeldt, Souschef, ISS
Ida Marie Lindschouw, Verdensmålsambassadør, Verdensmålsambassadørerne
Jannick Schmidt, Professor, Aalborg Universitet, Institut for Bæredygtighed og Planlægning
Birgitte Vind, Folketingsmedlem og næstforperson, Folketinget (S) & 2030-netværket
Hannibal Hoff, Videnschef, Madkulturen
Bo Frederiksen, Kulinarisk chef, Meyers Madhus
Alexander Holm, Biolog og podcastvært, Den Dyriske Time
Arrangører
2030-panelet
Lokation
C32 - Verdensmålenes Madscene
Detaljer
Tema
Fødevarer og madkultur
Hjemmeside
https://www.2030-panelet.dk/