Universiteternes Beer Battle: Kan det fermenteres?

Underholdning/performance

KL.-
|

Fredag den 13. juni 2025

Hvilket universitet brygger den bedste øl, og hvad har de puttet i årets bajer?

Mere om

Vi har brygget øl i tusindvis af år. Teknikken er fermentering, som anvendes i mange bioløsninger i dag. Men hvad kan man egentlig fermentere? Og hvad kan blive til øl? Vi åbner BIObaren og byder indenfor til den årlige Beer Battle mellem Aarhus Universitet, Københavns Universitet, Roskilde Universitet og DTU. For nu skal det afgøres, om Aarhus Universitet endnu en gang kan forlade solskinsøen med sejren og den eftertragtede vandrepokal. Eller om de får kampus til stregen fra de øvrige universiteter, når fermenteringsteknikken skal mestres og omdannes til gyldne dråber. Kig forbi BIOscenen og sæt dine smagsløg på prøve.

Deltagere

Søren Skafte Overgaard, Partner, FRIDAY

Moderator

Claus Felby, Senior Vice President, Biotech, Novo Nordisk Fonden

Moderator

Adam Harteg Jacobsen, Studerende, Design & Innovation, DTU

Peter Gliozzo Kerrn-Jespersen, Studerende, Design & Innovation, DTU

Anders de Neergaard, Prodekan for uddannelse, KU Science

Marcell Balogh, Formand, RUCbrewery student club

Sofie Carsten Nielsen, Director, European Biosolutions Coalition, DI Biosolutions

Carsten Orth Gaarn-Larsen, Koncerndirektør, Danmarks Tekniske Universitet

Bo Spange Sørensen, Lektor, Institut for Bio- og Kemiteknologi, Aarhus Universitet

Henrik Zobbe, Universitetsdirektør, Roskilde Universitet

Arrangører

Novo Nordisk Fonden

Alliance for Biosolutions

DI Biosolutions

European Biosolutions Coalition

Lokation

G12 - BIOscenen

Detaljer

Sprog
Dansk
Underholdning
Nej
Livestream
Nej
Tegnsprogtolkes
Nej
Teleslynge
Nej
Kørestolstilgængelig
Nej

Tema

Fødevarer og madkultur