Aktivering/involvering
Fredag den 13. juni 2025
Baunehøj-elever serverer bæredygtige smagsprøver og formidler grønne madvalg
Mere om
Kom forbi Verdensmålenes Madscene og oplev hvordan elever fra Baunehøj Efterskole sætter bæredygtighed på menuen, gennem bevidste valg af råvarer i vores madlavning. Eleverne disker op med smagsprøver der viser, hvordan vi kan forbruge lokalt, udnytte hele råvaren, vælge de mest ernæringsrige ingredienser og minimere madens klimaaftryk. Gennem en kombination af kreativitet, gastronomisk håndværk og viden om bæredygtige fødevaresystemer formidler eleverne konkrete løsninger, der kan inspirere til en grønnere fremtid – én bid ad gangen.
Deltagere
Jonas Cronqvist, Kok, nOmy group aps
ModeratorJonas Cronqvist, Kok, nOmy group aps
ModeratorJonas Cronqvist, Kok, nOmy group aps
ModeratorElever fra FGU Midt- og Østsjælland, Fødevareelever, FGU Midt- og Østsjælland
Elever fra FGU Hovedstaden, Fødevareelever, FGU Hovedstaden
Efterskoleelever Baunehøj Efterskole, Efterskoleelever, Baunehøj Efterskole
Arrangører
2030beyond
2030beyond
2030beyond
2030beyond
2030beyond
OpEn - Udenrigsministeriets Oplysnings- og Engagementspulje
nOmy group
Lokation
C32 - Verdensmålenes Madscene
Detaljer
Tema
Fødevarer og madkultur
Sekundært Tema
Klima, miljø, natur og energi
Hjemmeside
https://www.2030beyond.org/