Interview/samtale
Fredag den 13. juni 2025
Få svar på dine spørgsmål om ultraforarbejdet mad og bliv klogere på, hvordan det påvirker din krop.
Mere om
Ultraforarbejdede fødevarer er højaktuelle, og vi har fokus på dem som aldrig før. I dette event kan du møde førende forskere og eksperter, som vil gennemgå den nyeste forskningsbaserede viden. For hvad er det egentlig, der gør fødevarer ultraforarbejdede? Hvad ved vi, hvad mangler vi svar på og hvad gør den ultraforarbejdede mad ved vores krop og sundhed? Vores eksperter giver også deres bud på hvilke valg, du selv kan træffe i forhold til denne særlige type fødevarer. Efter eventet er der god mulighed for at stille spørgsmål til eksperterne ved vores forskningsbod fra kl. 12:45-13:30.
Deltagere
Lars Igum Rasmussen, Sundhedsredaktør, Politiken
ModeratorLars Igum Rasmussen, Sundhedsredaktør, Politiken
ModeratorLars Igum Rasmussen, Sundhedsredaktør, Politiken
ModeratorNatasha Selberg, Ernæringsfaglig chefkonsulent, Hjerteforeningen
Anja Olsen, Professor i livsstil og kræft, Kræftens Bekæmpelse
Anja Olsen, Professor i livsstil og kræft, Kræftens Bekæmpelse
Arrangører
Kræftens Bekæmpelse
Kræftens Bekæmpelse
Kræftens Bekæmpelse
Kræftens Bekæmpelse
Kræftens Bekæmpelse
Lokation
N1 - Kræftens Bekæmpelse
Detaljer
Tema
Sundhed, omsorg og forebyggelse
Sekundært Tema
Uddannelse og forskning
Hjemmeside
https://cancer.dk