Hvad gør ultraforarbejdet mad ved vores krop og sundhed?

Interview/samtale

KL.-
|

Fredag den 13. juni 2025

Få svar på dine spørgsmål om ultraforarbejdet mad og bliv klogere på, hvordan det påvirker din krop.

Mere om

Ultraforarbejdede fødevarer er højaktuelle, og vi har fokus på dem som aldrig før. I dette event kan du møde førende forskere og eksperter, som vil gennemgå den nyeste forskningsbaserede viden. For hvad er det egentlig, der gør fødevarer ultraforarbejdede? Hvad ved vi, hvad mangler vi svar på og hvad gør den ultraforarbejdede mad ved vores krop og sundhed? Vores eksperter giver også deres bud på hvilke valg, du selv kan træffe i forhold til denne særlige type fødevarer. Efter eventet er der god mulighed for at stille spørgsmål til eksperterne ved vores forskningsbod fra kl. 12:45-13:30.

Deltagere

Lars Igum Rasmussen, Sundhedsredaktør, Politiken

Moderator

Lars Igum Rasmussen, Sundhedsredaktør, Politiken

Moderator

Lars Igum Rasmussen, Sundhedsredaktør, Politiken

Moderator

Natasha Selberg, Ernæringsfaglig chefkonsulent, Hjerteforeningen

Anja Olsen, Professor i livsstil og kræft, Kræftens Bekæmpelse

Anja Olsen, Professor i livsstil og kræft, Kræftens Bekæmpelse

Arrangører

Kræftens Bekæmpelse

Kræftens Bekæmpelse

Kræftens Bekæmpelse

Kræftens Bekæmpelse

Kræftens Bekæmpelse

Detaljer

Sprog
Dansk
Underholdning
Nej
Livestream
Nej
Tegnsprogtolkes
Nej
Teleslynge
Nej
Kørestolstilgængelig
Ja

Tema

Sundhed, omsorg og forebyggelse

Sekundært Tema

Uddannelse og forskning