Interview/samtale
Torsdag den 12. juni 2025
Hvordan kan biosolutions bidrage til nye bæredygtige fødevarer, der er både velsmagende og sunde?
Mere om
Når vi udvikler nye plantebaserede fødevarer, er det vigtigt at skabe velsmagende produkter, som giver forbrugerne gode smagsoplevelser og lyst til at skære ned på deres forbrug af kød. Men det er også vigtigt, at de nye plantebaserede fødevarer er sunde og har en høj næringsværdi. Metoderne er alt fra varmebehandling til brug af enzymer og fermentering, når smagen, teksturen og udseendet skal forbedres. Men hvad er konsekvensen for næringsværdien? Hør hvordan biosolutions kan være med til at sikre både velsmagende og næringsrige plantebaserede fødevarer. Som eksempler vil vi diskutere plantebaserede alternativer til kød.
Deltagere
Mette Holse, Science Manager - Plant Based Foods, Novonesis
Arrangører
Dansk Erhverv
Novo Nordisk Fonden
Alliance for Biosolutions
DI Biosolutions
European Biosolutions Coalition
Lokation
G20 - BIOloungen
Detaljer
Tema
Fødevarer og madkultur
Sekundært Tema
Klima, miljø, natur og energi
Hjemmeside
https://novonordiskfonden.dk/