Meyers Madhus & Den Afgørende Velsmag

Aktivering/involvering

KL.-
|

Fredag den 13. juni 2025

Vi undersøger den afgørende velsmag, der skal forløse og retfærdiggøre den grønne madomstilling.

Mere om

Meyers Madhus overtager BIOloungen i en todelt seance, med fokus på forædling og fifs til tilberedninger i et hverdagskøkken samt perspektiver fra en ny generation af forædlede produkter, der kan understøtte velsmagens mange facetter. I første del, fra 11:30-12:20, tager vi fat på ærtesoya, kornfond og andre fermenterede "møder" mellem korn og bælgfrugter – ydmyge afgrøder med fuld fart på smag og umami. I anden del, fra 12:30-13:30, undersøger vi veje til velsmag og vender perspektiver på det grønne hverdagskøkken med Bo Frederiksen fra Meyers Madhus. Udviklings- og innovationschef i Meyers Madhus, Jonas Astrup, driver indslagene frem, og der vil være rig mulighed for både at stille spørgsmål og få smagsprøver undervejs.

Deltagere

Morten Ammentorp, Direktør, Nocla

Jonas Astrup, Udviklings- og innovationschef, Meyers Madhus

Bo Frederiksen, Kulinarisk chef, Meyers Madhus

Arrangører

Meyers Madhus

Nocla Bio

Detaljer

Sprog
Dansk
Underholdning
Nej
Livestream
Nej
Tegnsprogtolkes
Nej
Teleslynge
Nej
Kørestolstilgængelig
Ja

Tema

Fødevarer og madkultur

Sekundært Tema

Klima, miljø, natur og energi