Aktivering/involvering
Fredag den 13. juni 2025
Vi undersøger den afgørende velsmag, der skal forløse og retfærdiggøre den grønne madomstilling.
Mere om
Meyers Madhus overtager BIOloungen i en todelt seance, med fokus på forædling og fifs til tilberedninger i et hverdagskøkken samt perspektiver fra en ny generation af forædlede produkter, der kan understøtte velsmagens mange facetter. I første del, fra 11:30-12:20, tager vi fat på ærtesoya, kornfond og andre fermenterede "møder" mellem korn og bælgfrugter – ydmyge afgrøder med fuld fart på smag og umami. I anden del, fra 12:30-13:30, undersøger vi veje til velsmag og vender perspektiver på det grønne hverdagskøkken med Bo Frederiksen fra Meyers Madhus. Udviklings- og innovationschef i Meyers Madhus, Jonas Astrup, driver indslagene frem, og der vil være rig mulighed for både at stille spørgsmål og få smagsprøver undervejs.
Deltagere
Morten Ammentorp, Direktør, Nocla
Jonas Astrup, Udviklings- og innovationschef, Meyers Madhus
Bo Frederiksen, Kulinarisk chef, Meyers Madhus
Arrangører
Meyers Madhus
Nocla Bio
Lokation
G20 - BIOloungen
Detaljer
Tema
Fødevarer og madkultur
Sekundært Tema
Klima, miljø, natur og energi
Hjemmeside
https://meyers.dk