Debat
Torsdag den 12. juni 2025
Hvad i alverden skal vi dyrke og spise? Og hvorfor det betyder noget?
Mere om
De økologiske kriser er kalejdoskopiske. De er substantielle og eksistentielle, de er mellemmenneskelige og mere-end-menneskelige på en og samme tid. Midt imellem forsyningssikkerhed, den sjette store massedød, sjæleblindhed og det forsvindende lille udbud af dansk frugt og grønt, kolliderer kriserne i de daglige måltider. Vi undersøger derfor hvordan vi kan vende os mod hinanden, holder hus med naturen og ilte den måske væsentligste samfundsmæssige institution: måltidet. Filosoffen Donna Haraway skriver, at vi har brug for at "blive i besværet". Vi gør forsøget.
Deltagere
Jonas Astrup, Udviklings- og innovationschef, Meyers Madhus
ModeratorMads Ejsing, Postdoc, Københavns Universitet
Kasper Fogh, Public affairs-rådgiver og bestyrelsesformand, Rud Pedersen og Madens Folkemøde
Louise Køster, Leder, Rabarbergaarden
Pernille Skipper, Formand, Coop amba
Arrangører
Politiken
Meyers Madhus
Eventet er sponsoreret af: Meyers
Lokation
N13 - Politiken
Detaljer
Tema
Fødevarer og madkultur
Sekundært Tema
Klima, miljø, natur og energi
Hjemmeside
https://pol.dk