
Bemærk at programmet løbende opdateres
Torsdag d. 12. juni

Hvad skal vi spise, hvis forsyningskæden knækker?
Sådan forbereder vi os, hvis forsyningskæden svigter i fremtiden.
Arrangører
Fødevareforbundet NNF, DI Fødevarer
E15 - Sammen om mad

Skolemad på finansloven
Hvordan tager vi hensyn til både ernæring og smag, når det gælder skolemad?
Arrangører
Madkulturen, Mejeriforeningen
E15 - Sammen om mad

Planter på menukortet
Vi skal spise mere fra planteriget. Men hvad kan planterne bidrage med, og hvor er begrænsningerne?
Arrangører
Landbrug & Fødevarer, Madkulturen, SEGES Innovation
E15 - Sammen om mad

Klimamærket – flytter det forbrugernes vaner?
Vil klimamærket ændre vores indkøb – eller blot gå tabt i mængden?
Arrangører
Mærkevareleverandørerne, De Samvirkende Købmænd, DSK
E15 - Sammen om mad

Hvor er de danske grøntsager?
I Danmark kommer 75% af frugt og grønt fra udlandet. Hvorfor kan vi ikke producere det selv?
Arrangører
Madkulturen, Fødevarestyrelsen
E15 - Sammen om mad

Ultraforarbejdede fødevarer: craving eller convenience?
Nemt, bekvemt og billigt. Hvad er ultraforarbejdede fødevarer? Og hvad betyder de for vores sundhed?
Arrangører
Novo Nordisk Fonden, Madkulturen, DI Fødevarer
E15 - Sammen om mad